Stoofvlees risotto en aranchi en Leffe Bruin
Ingrediƫnten
- 300 gr risottorijst (bij voorkeur arborio, carnaroli of vialone nano)
- 250 gr Coq au Biere (of een andere stoof)
- ca. 1 liter hete runderbouillon
- 1 ui
- 1 wortel
- 1 stengel bleekselderij
- 40 gr roomboter
- scheut olijfolie
- 75 gr Parmezaanse kaas
Bereiding
- Snipper de ui, wortel en bleekselderij fijn. Verhit de olie in een pan met een dikke bodem. Fruit de ui, wortel en bleekselderij daarin aan.
- Voeg de risottorijst toe totdat de korrel een beetje doorzichtig wordt.
- Voeg nu beetje bij beetje de bouillon toe totdat alles opgenomen is door de rijst. Blijf goed roeren.
- Voeg de stoof, de boter en de geraspte Parmezaanse kaas toe en serveren maar.
Dit bier toevoegen aan jouw bieren?
Inloggen