Bier butler logo

Stoofvlees risotto en aranchi en Leffe Bruin

Ingrediƫnten

  • 300 gr risottorijst (bij voorkeur arborio, carnaroli of vialone nano)
  • 250 gr Coq au Biere (of een andere stoof)
  • ca. 1 liter hete runderbouillon
  • 1 ui
  • 1 wortel
  • 1 stengel bleekselderij
  • 40 gr roomboter
  • scheut olijfolie
  • 75 gr Parmezaanse kaas

Bereiding

  1. Snipper de ui, wortel en bleekselderij fijn. Verhit de olie in een pan met een dikke bodem. Fruit de ui, wortel en bleekselderij daarin aan.
  2. Voeg de risottorijst toe totdat de korrel een beetje doorzichtig wordt.
  3. Voeg nu beetje bij beetje de bouillon toe totdat alles opgenomen is door de rijst. Blijf goed roeren.
  4. Voeg de stoof, de boter en de geraspte Parmezaanse kaas toe en serveren maar.

Dit bier toevoegen aan jouw bieren?

Inloggen
Deel dit artikel