
Smeuïge brownies met Lux Frambozen Stout
Ingrediënten
- 60 gram boter
- 150 gram fijne kristalsuiker
- 75 gram donkerbruine basterdsuiker • 125 gram pure chocolade
- 1 el pannenkoekenstroop
- 2 eieren
- 1 tl vanille-extract
- 100 gram bloem
- 20 gram cacaopoeder
- 1 tl bakpoeder
- (Bakvorm van 28x20 cm)
Bereiding
- Smelt de boter en voeg beiden suikers toe met de chocolade en de stroop.
- Laat op laag vuur smelten en roer goed door.
- Laat de boter en chocolade smelten en het mengsel tot kamertemperatuur afkoelen.
- Meng de eieren met het vanille-extract en het brownie mengsel.
- Mix op lage snelheid tot een egaal mengsel.
- Voeg het bakpoeder, cacaopoeder en bloem toe en mix op lage stand.
- Giet het mengsel uit en verspreid goed in een bakvorm op bakpapier.
- Bak 25 minuten op 190 graden in een voorverwarmde oven.
Dit bier toevoegen aan jouw bieren?