Bier butler logo

Smeuïge brownies met Lux Frambozen Stout

Ingrediënten

  • 60 gram boter
  • 150 gram fijne kristalsuiker
  • 75 gram donkerbruine basterdsuiker • 125 gram pure chocolade
  • 1 el pannenkoekenstroop
  • 2 eieren
  • 1 tl vanille-extract
  • 100 gram bloem
  • 20 gram cacaopoeder
  • 1 tl bakpoeder
  • (Bakvorm van 28x20 cm)

Bereiding

  1. Smelt de boter en voeg beiden suikers toe met de chocolade en de stroop.
  2. Laat op laag vuur smelten en roer goed door.
  3. Laat de boter en chocolade smelten en het mengsel tot kamertemperatuur afkoelen.
  4. Meng de eieren met het vanille-extract en het brownie mengsel.
  5. Mix op lage snelheid tot een egaal mengsel.
  6. Voeg het bakpoeder, cacaopoeder en bloem toe en mix op lage stand.
  7. Giet het mengsel uit en verspreid goed in een bakvorm op bakpapier.
  8. Bak 25 minuten op 190 graden in een voorverwarmde oven.

Dit bier toevoegen aan jouw bieren?

Inloggen
Deel dit artikel