Bier butler logo

Nutella cheesecake met Delirium Tremens

Ingrediƫnten

  • 250 gram biscuits 
  • 100 gram boter 
  • 8 eetlepels Nutella 
  • 3 eetlepels suiker 
  • 600 gram monchou 
  • 1 eetlepel cacao 

Bereiding

  1. Verkruimel de biscuits 
  2. Smelt de boter zacht, niet helemaal vloeibaar 
  3. Meng de kruimels erdoorheen met twee eetlepels nutella 
  4. Meng goed door elkaar 
  5. Doe het mengsel in een ingevette bakvorm 
  6. Druk de kruimels goed aan zodat er een bodem ontstaat 
  7. Meng de monchou met de overige nutella 
  8. Voeg de suiker en cacao toe 
  9. Roer stevig door elkaar 
  10. Verdeel het mengsel over de bodem 
  11. Zet de cheesecake een paar uur in de koelkast 
  12. Haal de cake uit de koelkast en maak af met een laagje cacao 

Overheerlijk met de Delirium Tremens. Een krachtige combi waarbij bier en gerecht helemaal in elkaar opgaan.

Dit bier toevoegen aan jouw bieren?

Inloggen
Deel dit artikel