
Gevulde portobello
Ingrediënten
- 4 portobello’s
- 4 plakken bacon
- Halve paprika
- Halve ui
- 1 teentje knoflook
- Handje pijnboompitten
- Oude of Parmezaanse kaas
- Olijfolie
- Peper en zout
Bereiding
Snijd de steel uit de portobello, snijd de onderkant eraf en gooi weg. Hak wat overgebleven is van de steel fijn. Doe in een kom. Bak de bacon krokant en snijd vervolgens in kleine stukjes. Doe in de kom met een gesnipperd uitje, paprikablokjes, een geperst teentje knoflook en een handje pijnboompitten. Breng op smaak met zout en peper. Meng goed door elkaar. Doe de portobello’s in een ovenschaal en vul met het mengsel. Strooi de kaas erover. Gaar in de oven op 200 graden tot de kaas gesmolten is.
Combineer met La Chouffe Soleil, de frisse aroma’s en het koolzuur gevn een lichtere twist aan het gerecht.
Dit bier toevoegen aan jouw bieren?