Bier butler logo

Gerardus Tripel met Fleur de Fagne

Ingrediƫnten

  • 4 sneden geroosterd boerenbrood 
  • appelstroop
  • 100 gram zachte roodflora kaas 
  • kruidige salade (met bijvoorbeeld rucola) 

Bereiding

  1. Rooster het brood in de broodrooster of in de oven.
  2. Snijd de kaas in plakken.
  3. Maak een beetje stroop warm in een pannetje of in een bakje in de magnetron, zodat hij schenkbaar wordt.
  4. Verdeel de kaas over het brood, schenk een beetje stroop eroverheen en maak af met de salade.

Gerardus Tripel

De zachte smaak en het ietwat pittige aroma van de kaas combineren mooi met de pittige kruidigheid van de Gerardus Tripel. Het fruitige zoetje uit de stroop gaat dan weer hand in hand met de licht zoete tonen verkregen uit de verwerkte mout. Het koolzuur in het bier zorgt ervoor dat de vettigheid van de kaas in balans blijft.

Dit bier toevoegen aan jouw bieren?

Inloggen
Deel dit artikel